Google translate

zaterdag 18 november 2017

Pensionado

Na een heel druk seizoen  eindelijk weer de tijd om te schrijven hoe het met ons én onze Quinta gaat.
We hebben wederom een enerverend en druk seizoen meegemaakt met bijzonder leuke gasten.

Massages gegeven, Makan Makan ( Indische rijst tafel) gekookt, creatieve ontbijtjes gemaakt, goede gesprekken gehad, gelachen en soms met de tranen in onze ogen gezeten door de mooie gesprekken die we mochten voeren met onze dierbare gasten.
Gasten die gestresst aankwamen, waren na een paar dagen weer ontspannen en genoten van de omgeving en onze tuin met  zwembad.
Kinderen die na een dag schreeuwen van opwinding ook de rust weer vonden om met elkaar een spelletje te doen of om samen te spelen met de andere kindjes.
Wijnproeverijen, fado avonden, gezamenlijk druiven plukken, workshops en niet te vergeten de Yoga experiences met vegetarische lunches...het was weer fantastisch!!
Dank aan al onze gasten die ons óók een heerlijk jaar hebben gegeven.

Maarrrrr....ja,...nu komt het...we hebben besloten om na 10 jaar met pensioen te gaan en pensionado te worden in Portugal!!

We vertrokken uit Nederland toen Jaap 55jaar en ik 52 jaar was.We  hadden een serieus ondernemersplan geschreven en besloten tot de pensioen leeftijd van Jaap een B&B te gaan draaien...De pensioenleeftijd was indertijd 65...nu 66 jaar. :-(
We besloten, met wat  pijn in ons hart, te kijken of er kopers zouden zijn die hetzelfde voelen bij deze wondermooie plek.
We hebben veeeeeel mensen voorbij zien komen. Sommigen wilden alleen de verdiensten weten of zagen het als een investerings object, sommigen durfden toch de stap niet te nemen, want laten we eerlijk zijn...het blijft een sprong in het diepe met risico’s. Natuurlijk is het de bedoeling dat je van de verdiensten kan leven, maar ons grootste doel was om gasten een heerlijke tijd te bezorgen  en wij er ook van konden meegenieten.

Maar nu het grote nieuws ... we hebben mensen gevonden die de schoonheid van de plek hebben gezien én gevoeld. Waar je aan kunt merken dat ze hun hart hebben opengesteld voor Portugal en vooral voor de mooie Zilverkust met dit prachtige en bijzondere plekje in het groen.
Het nieuwe seizoen van 2018 zal geopend worden door deze nieuwe eigenaren die met alle liefde het stokje van ons gaan overnemen en waarvan wij zeker weten dat zij er  iets bijzonders aan gaan toevoegen! Een eigen touch aan de B&B zullen geven.
Nieuwe energie dat doet  weer groeien....

Binnenkort méér nieuws over deze lieve energieke nieuwe eigenaren.
Blijf voor nieuws ons volgen op de website (http://www.quinta-serena.com/ ) en
FB  Bed&Breakfast Quinta da vida Serena. (https://www.facebook.com/bedandbreakfastquintaserena/ )

Met lieve groetjes van ons op een mooie dag vanuit Peniche!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.